Во врска со Јавниот повик за свикување на Вонредно Собрание на aкционери на ДГ БЕТОН АД Скопје на ден 18.10.2021 година, со почеток во 10:00 часот, на линкот подолу може да го преземете Извештајот на независниот ревизор за одобрување на зделка со заинтересирана страна.

КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИЗВЕШТАЈОТ НА НЕЗАВИСЕН РЕВИЗОР