Реконструкција на Министерство за транспорт и врски
Завршени Проекти
Опис:
Се изврши реконструкцијата и надградба за дополнителни 2 ката на зградата на Министерството за траспорт и врски, на влезот на Старата чаршија кај плоштадот Филип II. Зградата доби нов главен влез, приземје со влезен хол, пријавница за чекање и два лифта за движење на горните катови.
Вредност: 6.200.000 €
Период: 11/2012 - 11/2020