Изградба на зграда на јавна администрација “Палата Лазар Поп Трајков”
Завршени Проекти
Опис:
Палатата „Лазар Поп-Трајков“ е владин административен објект кој се изгради на местото на некогашниот парк спроти хотелот „Бристол“. Станува збор за објект со приземје, седум ката и поткровје, во кој ќе се сместат повеќе административни агенции на владата.
Вредност: 14.200.000 €
Период: 10/2012 - 11/2017