Проекти

Градежна Компанија БЕТОН – АД Скопје

Изградба на резиденцијален објект во Загреб, Р. Хрватска

Изградба на резиденцијален објект во Загреб, Р. Хрватска

Изведба на автопат Миладиновци – Штип, делница Миладиновци – Свети Николе

Изведба на автопат Миладиновци – Штип, делница Миладиновци – Свети Николе

Рехабилитација и одржување на бул. Александар Македонски (фаза 2)

Рехабилитација и одржување на бул. Александар Македонски (фаза 2)

Изградба, реконструкција и рехабилитација на повеќе патни делници

Изградба, реконструкција и рехабилитација на повеќе патни делници

Изградба на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Штип – Крупиште

Изградба на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Штип – Крупиште

Изградба на Приватна општа болница “Ре-Медика” – Скопје

Изградба на Приватна општа болница “Ре-Медика” – Скопје

Изградба на катна гаража “Тодор Александров”

Изградба на катна гаража “Тодор Александров”

Изградба на зграда на јавна администрација “Палата Лазар Поп Трајков”

Изградба на зграда на јавна администрација “Палата Лазар Поп Трајков”

Реконструкција на Министерство за транспорт и врски

Реконструкција на Министерство за транспорт и врски

Изградба на Градска куќа

Изградба на Градска куќа

Градежни работи на подобрување на инфраструктура на локални патишта низ повеќе општини во Скопје дел 1

Градежни работи на подобрување на инфраструктура на локални патишта низ повеќе општини во Скопје дел 1

Изградба на Експресен пат А2, делница Длабочица – Крива Паланка

Изградба на Експресен пат А2, делница Длабочица – Крива Паланка

Изведување на подизведувачки работи на објекти (мостови, надпатници, подпатници) на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Крупиште – Кочани

Изведување на подизведувачки работи на објекти (мостови, надпатници, подпатници) на Експресен пат А3 Штип – Кочани, делница Крупиште – Кочани

Изведба на објект Народна Банка на Република Македонија

Изведба на објект Народна Банка на Република Македонија

Изведба на градежно санациони работи на мост на р. Лакавица на регионален пат Р1103

Изведба на градежно санациони работи на мост на р. Лакавица на регионален пат Р1103

Рехабилитација на државен пат А2, делница Куманово – Страцин (фаза 2)

Рехабилитација на државен пат А2, делница Куманово – Страцин (фаза 2)

Изградба на инфраструктурни објекти во ТИРЗ Скопје 2

Изградба на инфраструктурни објекти во ТИРЗ Скопје 2

Градежни работи на комплекс објекти кај рудник Боров дол – Радовиш

Градежни работи на комплекс објекти кај рудник Боров дол – Радовиш

Рехабилитација со проширување на државен пат А1, делница Петровец – Катланово (во двата правци)

Рехабилитација со проширување на државен пат А1, делница Петровец – Катланово (во двата правци)

КОМПЛЕКС СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ “РАСАДНИК“

КОМПЛЕКС СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ “РАСАДНИК“

ЗГРАДА НА ОПШТИНА “ЧАИР“

ЗГРАДА НА ОПШТИНА “ЧАИР“

Реконструкција и надградба на Собрание на Р.Македонија

Реконструкција и надградба на Собрание на Р.Македонија

Градежни и завршни работи за на 220МВ централа со комбиниран циклус Те-То

Градежни и завршни работи за на 220МВ централа со комбиниран циклус Те-То

Изведба на три моста (вијадукти) кај Орман, Волково и Кондово на Северна обиколница на Скопје, делница Оризари-Сарај

Изведба на три моста (вијадукти) кај Орман, Волково и Кондово на Северна обиколница на Скопје, делница Оризари-Сарај

Изградба на административен објект на Јавно обвинителство и Финансова полиција во Скопје

Изградба на административен објект на Јавно обвинителство и Финансова полиција во Скопје

Мост на уметноста

Мост на уметноста

Изградба на катна гаража Разловечко востание

Изградба на катна гаража Разловечко востание

Изградба на Катна гаража на Бул.Гоце Делчев во Комплекс кај Судска палата

Изградба на Катна гаража на Бул.Гоце Делчев во Комплекс кај Судска палата

Изградба на Источна и Западна трибина и реконструкција на јужна трибина на Националната Арена

Изградба на Источна и Западна трибина и реконструкција на јужна трибина на Националната Арена

Винарија “Стоби“ – Градско

Винарија “Стоби“ – Градско

Брана Злетовица со придружни објекти

Брана Злетовица со придружни објекти

Изградба на административен објект на МНР во Скопје

Изградба на административен објект на МНР во Скопје