Кариера

Друштвото за Градежништво БЕТОН – Акционерско Друштво – Скопје
Друштвото за Градежништво БЕТОН Акционерско Друштво – Скопје е градежна компанија, која е основана во далечната 1947 година. Низ годините, минувајќи низ многу етапи на трансформации на самото општество, со постојан, континуиран и динамичен развој, БЕТОН израсна во една од водечките градежни компании на Балканот. Денес БЕТОН е современа, високо технолошки опремена градежна компанија, подготвена да се носи со сите предизвици на модерната архитектура и на современите градежни оперативни зафати. Нашиот главен мотив и поттик за нови предизвици се изведените проекти и низата задоволни Клиенти, Корисници и Инвеститори. Градењето е наша инспирација! А инспирацијата низ времето не прави се подобри!
Доколку сакате да работите во динамичен тим кој граби напред, со многу можности за сопствено усовршување и унапредување, во одлична работна средина, искористете ја можноста за добра заработувачка и придружете се на нашиот тим!!!

Отворени позиции

Вработуваме Техничар на објект

Вработуваме: Техничар на објект Потребни квалификации: ССС – градежен/архитектонски смер Работно искуство во струката минимум 2 години Работа со компјутери (MS Office) Опис на работни задачи: Организира и е задолжен за техничка припрема на објектот Ја изработува...

Повеќе...

Вработуваме инженер во Припрема за нискоградба

Вработуваме: Инженер во Одделение за припрема за нискоградба Потребни квалификации: ВСС – градежен/архитектонски факултет Работно искуство во струката минимум 1 години Познавање на англиски јазик Одлично познавање на стандарден софтвер (MS Office, MS Project) Работно...

Повеќе...

Вработуваме инженер во Припрема за високоградба

Вработуваме: Инженер во Одделение за припрема за високоградба Потребни квалификации: ВСС – градежен/архитектонски факултет Работно искуство во струката минимум 1 години Познавање на англиски јазик Одлично познавање на стандарден софтвер (MS Office, MS Project) Работно...

Повеќе...

Вработуваме Раководител на проект!

Вработуваме: Раководител на проект / Главен инженер Потребни квалификации: ВСС – градежен/архитектонски факултет Работно искуство во струката минимум 5 години Познавање на англиски јазик Поседување возачка дозвола Б категорија Одлично познавање на стандарден софтвер...

Повеќе...

Вработуваме градежни инженери!

Вработуваме: Инженери на објект Број на извршители: 5 Потребни квалификации: ВСС – градежен факултет Работно искуство во струката минимум 2 години Познавање на англиски јазик Поседување возачка дозвола Б категорија Одлично познавање на стандарден софтвер (MS Office,...

Повеќе...