Вработуваме: Раководител на проект / Главен инженер

Потребни квалификации:

  • ВСС – градежен/архитектонски факултет
  • Работно искуство во струката минимум 5 години
  • Познавање на англиски јазик
  • Поседување возачка дозвола Б категорија
  • Одлично познавање на стандарден софтвер (MS Office, MS Project)
  • Поседување на овластување А ќе се смета за голема предност

Опис на работни задачи:

  • Организација и раководење со проект, соработка со сите работни единици на компанијата, договорни органи и подизведувачи, одредување на редослед и начин на изведување на работите на проектот
  • Проактивно учество во изработка на деловни и динамички планови на компанијата, вршење надзор и грижа за навремено извршување на работите, изготвување на техничка документација и исполнување на договорни рокови, достава на месечна реализација до раководството

Нудиме: Плата до 120.000 денари, во зависност од работното искуство и квалификациите, работно време од 8 (осум) часа, понеделник – петок од 07:30 – 15:30

Начин на пријавување: Испратете го Вашето CV на ema.antovska@beton.com.mk