Вработуваме: Инженер во Одделение за припрема за нискоградба

Потребни квалификации:

  • ВСС – градежен/архитектонски факултет
  • Работно искуство во струката минимум 1 години
  • Познавање на англиски јазик
  • Одлично познавање на стандарден софтвер (MS Office, MS Project)
  • Работно искуство во изработка на калкулации , понуди за јавни и други набавки ќе се смета за голема предност

Опис на работни задачи:

  • Припрема и изработка на калкулации , понуди за јавни и други набавки
  • Спремање и изработка на договори за објекти од нискоградба
  • Врши и други работи по налог на раководител

Работно време од 8 (осум) часа во управната зграда на Бетон, понеделник – петок од 08:00 – 09:00 до 16:00 – 17:00 часот.

Начин на пријавување: Испратете го Вашето CV на ema.antovska@beton.com.mk